+370 640 50972 +370 687 23773

PSICHOLOGO LAIŠKAS KLIENTUI

PSICHOLOGO LAIŠKAS KLIENTUI

Aš esu ne tam, kad sulaužyčiau tavo gynybas, o tam, kad padėčiau tau jas pamatyti, kaip jų dėka slepiesi nuo gyvenimo (galbūt), kuri santykius. Kad priimdama tave tokį, koks esi, pajaustum saugumą ir drąsą būti toks, koks esi iš tikrųjų – žmogiškas.

Aš esu ne tam, kad uždrausčiau tau elgtis vienaip ar kitaip, kaip esi pratęs elgtis daugelį metų, kas tapo tavo “antrąja oda”, o parodyti tuos veikimo mechanizmus, kad pats pamatytum, išjaustum ir pats spręstum, kur ir kada juos naudosi, arba kad jų tau nebereikia.

Aš esu ne tam, kad dalinčiau tau patarimus ar išrašyčiau receptą, o tam, kad tu pamatytum save iš tikrųjų, pajaustum ir išreikštum saugioje erdvėje metų metus kauptas nuoskaudas, emocijas, patirtį. Kad nusimestum emocinį krūvį, pamatytum save ir savo situaciją iš “paukščio skrydžio”, kad apjungtum savo proto ir kūno patyrimą. Susikurtum pagrindą ne po kojomis (horizontalę), o jaustum stabilią, tvirtą ašį savyje (vadinkim tai stuburu) (vertikalę), o tavo kojos galėtų laviruoti, išlaikyti pusiausvyrą, kai “drebės žemė po kojomis”.

Esu veidrodis, kuris atspindi, esu žibintas, kuris apšviečia, esu čia ir dabar su tavimi, kad ir kas vyktų terapinio susitikimo metu, kai į areną išeina tavo “tamsioji” pusė ir susitinka su tavo socialine/ viešąja puse.

Kad galėtum būti laimingas ir laisvas nuo įtampų, turi apjungti abi medalio puses – protas ir širdis, sąmonė ir pasąmonė, gėris ir blogis ir t.t.

 

Kviečiu į vidinę kelionę, į tarpasmeninį bendravimą, į augimo stebuklą, į procesą, į metamorfozę.

Audronė, psichologė, geštalto konsultantė

Author Info

grupineterapija

No Comments

Comments are closed.